OVERSIGT

Dette website drives af Cordyfresh på Hele webstedet, termerne “vi”, “os” og “vores” refererer til Cordyfresh. Cordyfresh tilbyder denne hjemmeside, herunder alle oplysninger, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra denne hjemmeside til dig, brugeren, betinget af din accept af, at alle vilkår, betingelser, politikker og bekendtgørelser, der fremgår her.

Ved at besøge vores websted og/ eller ved købe noget af os, er du en del af vores “Service” og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser (“Betingelserne”, “Vilkår”), foruden de yderligere vilkår og betingelser og politikker, der henvises til heri, og/eller er tilgængelige via et hyperlink. Disse servicevilkår gælder for alle brugere af webstedet, herunder, uden begrænsning brugere der er browser, leverandører, kunder, købmænd, og/ eller bidrager med indhold.

Læs venligst disse handelsbetingelser omhyggeligt, før du får adgang til eller bruger vores hjemmeside. Ved adgang til eller brug af enhver del af sitet, accepterer du at være bundet af disse servicevilkår. Hvis du ikke accepterer alle vilkår og betingelser i denne aftale, så kan du ikke få adgang til hjemmesiden eller gøre brug af eventuelle services. Hvis disse Handelsbetingelser anses som et tilbud, er en accept heraf udtrykkeligt begrænset til disse Handelsbetingelser.

Eventuelle nye funktioner, eller værktøjer, som tilføjes til den nuværende butik, skal også være underlagt disse Handelsbetingelser. Du kan til enhver tid se den aktuelle version af vores Handelsbetingelser på denne side. Vi forbeholder os retten til at opdatere, ændre eller udskifte enhver del af disse Handelsbetingelser ved at poste opdateringer og/eller ændringer til vores hjemmeside. Det er dit ansvar at tjekke denne side jævnligt for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til hjemmesiden efter udstationering af eventuelle ændringer udgør din accept af disse ændringer.

AFSNIT 1 – ONLINE BUTIK VILKÅR

Ved at acceptere disse handelsbetingelser, du repræsenterer, at du har nået myndighedsalderen i dit land, eller en provins af bolig, eller at du er myndig i din stat eller provins du har bopæl i, og du har givet os dit samtykke til, at nogen af dine mindreårige pårørende kan bruge dette web-site.

Du kan ikke bruge vores produkter til ulovlige eller uautoriserede formål du må heller ikke, i brugen af Tjenesten, stride med nogen love i dit land (herunder, men ikke begrænset til, ophavsret).

Du må ikke overføre nogen virus eller vira eller enhver anden kode af destruktiv karakter.

En overtrædelse eller krænkelse af disse til vilkår, vil resultere i øjeblikkelig opsigelse af din Service.

AFSNIT 2 – GENERELLE BETINGELSER

Vi forbeholder os ret til at nægte service til enhver grund til enhver tid.

Du forstår, at dine oplysninger (ikke kreditkortoplysninger), kan overføres ukrypteret og omfatte (a) transmissioner over forskellige netværk; og (b) ændringer for at overholde og tilpasse sig forskellige tekniske krav til at forbinde netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger er altid krypterede under overførslen via netværk.

Du accepterer ikke at reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen del af Tjenesten, brug af Tjenesten eller adgang til Tjenesten, eller enhver kontakt på det website, hvorfra ydelsen leveres, uden trykt skriftlig tilladelse fra os.

De overskrifter, der anvendes i denne aftale, er medtaget for nemheds skyld, og vil ikke begrænse eller på anden måde påvirke disse Vilkår.

AFSNIT 3 – NØJAGTIGHED, FULDSTÆNDIGHED OG AKTUALITET AF OPLYSNINGER

Vi er ikke ansvarlige, hvis information, der stilles til rådighed på dette websted ikke er nøjagtig, fuldstændig eller aktuel. Materialet på dette websted er givet som generel information og bør ikke påberåbes eller anvendes som eneste grundlag for at træffe beslutninger uden at rådføre sig med primære, mere præcise, fuldstændige eller mere aktuelle kilder til information. Enhver tillid til materiale på dette site er på egen risiko.

Dette websted kan indeholde visse historiske oplysninger. Historiske oplysninger, nødvendigvis, er ikke aktuel, og gives kun til reference. Vi forbeholder os ret til at ændre indholdet af denne hjemmeside til enhver tid, men vi har ingen forpligtelse til at opdatere oplysninger på vores hjemmeside. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer på vores hjemmeside.

AFSNIT 4 – ÆNDRINGER AF SERVICE OG PRISER

Priserne på vores produkter er underlagt ændringer uden varsel.

Vi forbeholder os ret til på ethvert tidspunkt at ændre eller ophøre med Tjenesten (eller nogen del eller indholdet heraf), uden varsel til enhver tid.

Vi skal ikke være ansvarlig for dig eller nogen tredjepart for enhver ændring, pris, ændring, suspension eller ophør af Tjenesten.

AFSNIT 5 – PRODUKTER ELLER-TJENESTER (hvis relevant)

Visse produkter eller ydelser kan være til rådighed udelukkende online via hjemmesiden. Disse produkter eller tjenester, der kan have begrænsede mængder og er underlagt returnere eller bytte kun i henhold til vores returpolitik.

Vi har gjort alt for at vise, farverne og billeder af vores produkter, der vises i butikken så præcist som muligt. Vi kan ikke garantere, at din computer skærms visning af enhver farve, vil være nøjagtige.

Vi forbeholder os ret til, men er ikke forpligtet til, at begrænse salget af vores produkter eller Tjenesteydelser til en person, et geografisk område eller en jurisdiktion. Vi kan udøve denne ret på en case-by-case basis. Vi forbeholder os ret til at begrænse mængden af de produkter eller tjenester, som vi tilbyder. Alle beskrivelser af produkter eller et produkt, prisfastsættelse kan ændres når som helst uden varsel, efter eget skøn af os. Vi forbeholder os ret til at afbryde ethvert produkt til enhver tid. Alle tilbud på et produkt eller en service, der stilles på dette site er ugyldig hvor det er forbudt.

Vi garanterer ikke, at kvaliteten af produkter, tjenester, oplysninger eller andet materiale, der købes eller erhverves vil opfylde dine forventninger, eller at eventuelle fejl i Tjenesten vil blive rettet.

AFSNIT 6 – NØJAGTIGHED AF FAKTURERINGS-OG KONTOOPLYSNINGER

Vi forbeholder os ret til at afvise enhver ordre, som du har lavet med os. Vi kan, efter vores eget skøn, begrænse eller annullere indkøbte mængde pr. person, pr. husstand eller pr. ordre. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer placeret ved eller i henhold til den samme kunde konto, kreditkort og/eller ordrer, der bruger den samme fakturering og/eller leveringsadresse. I tilfælde af at vi foretager en ændring eller annullering af en ordre, kan vi forsøge at underrette dig ved at kontakte e‑mail og/eller fakturerings-adresse/telefonnummer, der blev givet på det tidspunkt ordren blev lavet. Vi forbeholder os ret til at begrænse eller forbyde de ordrer, der, i vores eget skøn, synes at være placeret af forhandlere, forhandlere eller distributører.

Du accepterer at give aktuelle, fuldstændige og præcise købs- og kontoinformationer for alle køb foretaget i vores butik. Du accepterer, at du straks opdaterer din konto og andre oplysninger, inklusive din e-mailadresse og kreditkortnumre og udløbsdatoer, således at vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov.

For flere detaljer, kan du læse vores Fortrydelses- og reklamationsret.

AFSNIT 7 – VALGFRIT VÆRKTØJER

Vi kan give dig adgang til tredjeparts-værktøjer, til hvilke vi hverken overvåger eller har nogen kontrol over eller input til.

Du anerkender og accepterer, at vi giver adgang til sådanne værktøjer “som de er” og “som til rådighed” uden nogen garantier, tilkendegivelser eller betingelser af nogen art og uden nogen godkendelse. Vi skal ikke have noget som helst ansvar som følge af eller relateret til din brug af valgfri tredjeparts-værktøjer.

Enhver brug af valgfri værktøjer, der tilbydes via webstedet, er helt på egen risiko og diskretion, og at du bør sikre dig, at du er bekendt med og godkender de betingelser, på hvilke værktøjer, der er fastsat af den relevante tredjepartsudbyder(s).

Vi kan også i fremtiden tilbyde nye tjenester og/eller funktioner via hjemmesiden (herunder udgivelse af nye værktøjer og ressourcer). Disse nye funktioner og/eller tjenester, vil også være underlagt disse handelsbetingelser.

AFSNIT 8 – TREDJEPARTS LINKS

Visse indhold, produkter og tjenester, der er tilgængelige via Tjenesten kan omfatte materiale fra tredjeparter.

Tredjepart links på dette websted kan henvise dig til tredjeparts websteder, der ikke er tilknyttet os. Vi er ikke ansvarlig for at undersøge eller vurdere indholdet eller rigtigheden, og vi garanterer ikke og vil ikke have noget ansvar eller ansvar for nogen tredjeparters materiale eller websteder, eller for andet materiale, produkter, eller tjenester fra tredjeparter.

Vi er ikke ansvarlige for nogen skade eller skader i forbindelse med køb eller brug af varer, tjenesteydelser, ressourcer, indhold eller andre transaktioner, der foretages i forbindelse med tredjeparts-websites. Gennemgå venligst omhyggeligt den tredje-parts politik og praksis og sikre, at du forstår dem, før du indgå i enhver transaktion. Klager, krav, bekymringer eller spørgsmål vedrørende tredjeparts produkter skal rettes til tredje-part.

AFSNIT 9 – BRUGER KOMMENTARER, FEEDBACK OG ANDRE INDLÆG

Hvis du, på vores foranledning, sender visse specifikke indlæg (for eksempel-konkurrencen poster) eller du, uden en anmodning fra os, sender kreative ideer, forslag, ideer, planer, eller andre materialer, hvad enten online, via e-mail, med post, eller på anden måde (kollektivt, “bemærkninger”), accepterer du, at vi, til enhver tid, uden begrænsning, kan redigere, kopiere, offentliggøre, distribuere, oversætte og på anden måde bruge eventuelle kommentarer, som du sender til os i ethvert medium. Vi er og skal ikke være forpligtet til (1) at holde nogen kommentarer private; (2) at betale erstatning for eventuelle kommentarer; eller (3) for at reagere på eventuelle kommentarer.

Vi kan, men er ikke forpligtet til at, overvåge, redigere eller fjerne indhold som vi bestemmer med vores eget skøn er ulovligt, stødende, truende, injurierende, ærekrænkende, pornografisk, uanstændigt eller på anden måde stødende eller overtræder nogen parts intellektuelle ejendomsrettigheder, eller at disse handelsbetingelser.

Du accepterer, at dine kommentarer ikke er i strid med nogen ret til nogen tredjepart, herunder ophavsret, varemærker, privatlivets fred, personlighed eller anden personlig- eller ejendomsret. Du accepterer yderligere, at dine kommentarer ikke indeholder injurierende eller på anden måde ulovlig, fornærmende eller uanstændigt materiale, eller indeholder virus eller anden malware, der på nogen måde kan påvirke driften af Tjenesten eller relateret hjemmeside. Du må ikke bruge falsk e‑mail-adresse, foregive at være en anden person end dig selv, eller på anden vis vildlede os eller tredjemand med hensyn til oprindelsen af eventuelle kommentarer. Du er alene ansvarlig for eventuelle kommentarer, som du laver, og deres nøjagtighed. Vi tager ikke ansvar  for eventuelle kommentarer indsendt af dig eller nogen tredjepart.

AFSNIT 10 – PERSONLIGE OPLYSNINGER

Din indsendelse af personlige oplysninger gennem butikken er omfattet af vores Fortrolighedspolitik. For at se mere kan du læse vores Fortrolighedspolitik.

AFSNIT 11 – FEJL, UNØJAGTIGHEDER OG UDELADELSER

Lejlighedsvis kan der være oplysninger på vores websted eller tjeneste, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller undladelser, der kan være relateret til produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, produkt-forsendelsesomkostninger, transporttider og ledighed. Vi forbeholder os retten til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder eller undladelser, og at ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis nogen oplysninger i Tjenesten eller på nogen relaterede hjemmeside, er ukorrekte, til enhver tid uden forudgående varsel (herunder også efter du har sendt din bestilling).

Vi påtager os ingen forpligtelse til at opdatere, ændre eller præcisere oplysninger i Tjenesten eller på nogen relaterede hjemmeside, herunder, uden begrænsning, oplysninger om priser, undtagen de som påkrævet ved lov. Angivet opdatering eller opdateringsdato, der anvendes i Tjenesten eller på nogen relaterede hjemmeside, betyder ikke, at alle eller nogen oplysninger i Tjenesten eller på nogen relaterede hjemmeside er blevet ændret eller opdateret.

AFSNIT 12 – FORBUDTE ANVENDELSER

I tillæg til andre forbud, som er fastsat i Handelsbetingelser, du er forbudt at bruge web-site eller dets indhold: (a) til ulovlige formål; (b) at hverve andre til at udføre eller deltage i ulovlige handlinger; (c) krænke nogen international, føderale, provinsielle eller statslige love, regler, love, eller de lokale bestemmelser; (d) at krænke eller krænker vores immaterielle rettigheder eller den intellektuelle ejendomsret af andre; (e) at chikanere, misbruge, spot, skade, bagvaske, bagvaskelse, nedsættende, intimidere, eller diskriminere på baggrund af køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap, (f) til at fremsætte urigtige eller vildledende oplysninger; (g) til at uploade eller overføre vira eller anden form for skadelig kode, der vil eller kan blive brugt på nogen måde, der vil påvirke funktionaliteten eller driften af denne Tjeneste eller relaterede hjemmeside, andre hjemmesider, eller Internettet; (h) at indsamle eller spor af andres personlige oplysninger; (i) er spam, phishing, pharm, påskud, spider, kravle, eller skrabe; (j) for alle obskønt eller umoralske formål, eller (k) til at gribe ind i eller omgå sikkerhedsfunktionerne i den Service eller nogen relaterede hjemmeside, andre hjemmesider, eller Internet. Vi forbeholder os ret til at opsige din brug af Tjenesten eller relateret hjemmeside for at overtræde nogen af de forbudte anvendelser.

AFSNIT 13 – FRALÆGGELSE AF GARANTIER; BEGRÆNSNING AF ERSTATNINGSANSVAR

Vi garanterer ikke, erklærer eller garanterer, at din brug af tjenesten vil være uforstyrret, rettidig, sikker eller fri for fejl.

Vi kan ikke garantere, at de resultater, der kan rekvireres fra at bruge tjenesten, vil være nøjagtige eller pålidelige.

Du accepterer, at vi fra tid til anden kan fjerne tjenesten på ubestemt tid eller annullere tjenesten til enhver tid, uden varsel til dig.

Du accepterer udtrykkeligt, at din brug af, eller manglende mulighed for brug af tjenesten er på egen risiko. Den service og alle produkter og tjenester, der leveres til dig via tjenesten er (bortset fra som udtrykkeligt anført af usa) leveret “som er” og “som tilgængeligt” til din anvendelse uden nogen repræsentation, garantier eller betingelser af nogen art, hverken udtrykkelige eller underforståede, inklusive alle underforståede garantier eller betingelser for salgbarhed, salgbar kvalitet, egnethed til et bestemt formål, varighed, titel, ikke-krænkelse.

I intet tilfælde skal Cordyfresh, vores direktører, funktionærer, ansatte, samarbejdspartnere, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteydere eller licensgivere kan ikke holdes ansvarlig for nogen skade, tab, erstatningskrav, eller nogen direkte, indirekte, hændelige, straffende, specielle eller følgeskader af nogen art, herunder, uden begrænsning, tabt fortjeneste, tabt indtjening, tabte besparelser, tab af data, omkostninger til udskiftning eller lignende skader, uanset om det er baseret på kontrakt, skadevoldende handling (herunder uagtsomhed), objektivt ansvar eller på anden måde, som følge af din brug af ethvert af tjenesten eller nogen produkter, som indkøbes ved hjælp af den service, eller for noget andet krav, der er relateret til din brug af tjenesten eller produktet, herunder, men ikke begrænset til, eventuelle fejl eller mangler i ethvert indhold eller for tab eller skader af nogen art, der måtte opstå som følge af brugen af tjenesten eller indholdet (eller produkt), der sendes, transmitteres eller på anden måde gjort tilgængeligt via tjenesten, selvom underrettet om muligheden. Da nogle stater eller retskredse tillader ikke udelukkelse eller begrænsning af erstatningsansvar for følgeskader eller hændelige skader, er i disse stater eller retskredse, og vores ansvar er begrænset til det maksimale omfang det er tilladt ved lov.

Du accepterer at skadesløsholde, forsvare og skadesløsholde Cordyfresh og vores moderselskab, datterselskaber, affilierede selskaber, partnere, funktionærer, direktører, agenter, leverandører, licensgivere, tjenesteydere, underleverandører, leverandører, praktikanter og medarbejdere skadesløse fra ethvert krav eller krav, herunder rimelige advokathonorarer, foretaget af enhver tredjepart på grund af eller som følge af din overtrædelse af disse Betingelser for Tjenesten eller de dokumenter, de indeholder som reference, eller din overtrædelse af enhver lov eller rettigheder af en tredjepart.

I tilfælde af at en bestemmelse i disse Handelsbetingelser, er fast besluttet på at være ulovlig, ugyldig eller uden retskraft, skal en sådan bestemmelse berører ikke desto mindre kunne håndhæves i det videst mulige omfang tilladt af gældende lov, og den ikke kan håndhæves del anses for at være adskilt fra disse handelsbetingelser, en sådan bestemmelse berører ikke gyldigheden og håndhævelsen af de resterende bestemmelser.

De forpligtelser og ansvar, af de parter, der er afholdt forud for opsigelsen dato skal overleve opsigelsen af denne aftale til alle formål.

Disse handelsbetingelser er effektive, medmindre og indtil den opsiges af enten dig eller os. Du kan opsige disse handelsbetingelser til enhver tid, ved at meddele os, at du ikke længere ønsker at bruge vores Tjenester, eller når du ophører med at bruge vores websted.

Hvis du er i vores eget skøn, at du undlader, eller hvis vi har mistanke om, at du har undladt at efterkomme vilkår eller bestemmelse i disse Handelsbetingelser, er vi også kan opsige denne aftale på ethvert tidspunkt uden varsel, og du vil forblive ansvarlig for alle forfaldne beløb op til og med datoen for opsigelsen, og/eller kan derfor nægte dig adgang til vores Tjenester (eller nogen del deraf).

Svigt af os til at udøve eller håndhæve enhver rettighed eller bestemmelse i disse Handelsbetingelser vil ikke udgøre en frafaldelse af en sådan rettighed eller bestemmelse.

Disse servicevilkår og politikker, eller som opererer regler indsendt af os på denne hjemmeside eller i forbindelse med Tjenesten udgør hele aftalen og den gensidige forståelse mellem dig og os og regulerer din brug af Tjenesten, og erstatter alle tidligere eller samtidige aftaler, kommunikationer og forslag, det være sig mundtlige eller skriftlige, mellem dig og os (herunder, men ikke begrænset til, eventuelle tidligere versioner af Handelsbetingelser).

Uklarheder i fortolkningen af disse handelsbetingelser skal ikke fortolkes mod udarbejdelsen part.

ARTIKEL 18 – LOVVALG

Disse handelsbetingelser og eventuelle særskilte aftaler, hvorved vi give dig Tjenester, skal være underlagt og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i Danmark.

Du kan se den aktuelle version af Betingelserne for Service til enhver tid på denne side.

Vi forbeholder os ret til, udelukkende efter vores eget skøn, at opdatere, ændre eller udskifte nogen som helst del af disse Betingelser for Tjenesten ved at poste opdateringer og ændringer til vores hjemmeside. Det er dit ansvar at tjekke vores hjemmeside med jævne mellemrum for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til vores websted eller Tjenesten efter udstationering af eventuelle ændringer til disse handelsbetingelser, udgør accept af disse ændringer.

Spørgsmål om den Form for Service, skal sendes til os på dear@cordyfresh.com.

Login

Min Konto / Login

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Weekend Tilbud til nye kunder

10% rabat

på cordyfresh

I denne weekend giver vi 10% rabat på Lions Mane og Cordyceps. Tilbuddet gælder alle nye kunder.

Brug rabat koden:

cordyfreshed

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Weekend Tilbud til nye kunder

10% rabat

på cordyfresh

I denne weekend giver vi 10% rabat på Lions Mane og Cordyceps. Tilbuddet gælder alle nye kunder.

Brug rabat koden:

cordyfreshed