Returnering

Vi har en 14-dages returret, hvilket betyder, at du har 14 dage efter du har modtaget din vare for at anmode om en tilbage.

For at være berettiget til en reklamation af din vare skal den være i samme stand, som da du modtog den, ubrugt, og i sin originale emballage. Du skal også have kvittering eller købsbevis.

Hvis du vil begynde en reklamation, kan du kontakte os på dear@cordyfresh.com. Hvis din returnering bliver accepteret, vil vi sende dig en returlabel, samt instruktioner om, hvordan og hvor du skal sende din pakke til. Post der sendes tilbage til os uden først at have anmodet om en reklamation vil ikke blive accepteret.

Du kan altid kontakte os hvis du har flere spørgsmål på dear@cordyfresh.com.

Skader og fejl

Venligst kontroller din ordre ved modtagelsen og kontakt os straks, hvis varen er defekt, beskadiget eller hvis du modtager den forkerte vare, så vi kan vurdere problemet og løse problemet.

Undtagelser / ikke returnerbare varer

Visse typer af varer kan ikke returneres, som letfordærvelige varer (fx fødevarer, blomster eller planter), tilpassede produkter (såsom specielle ordrer eller personlige emner), og personlig pleje varer (som beauty-produkter). Vi kan heller ikke acceptere returnering at farlige stoffer, brandfarlige væsker eller gasser. Tag kontakt til os hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit specifikke produkt.

Desværre, kan vi ikke acceptere returnering af varer der er købt på udsalg eller med gavekort.

Bytning

Den hurtigste måde at sikre, at du får, hvad du ønsker, er at sende den forkerte vare retur, og når returneringen er accepteret, kan du lave en ny bestilling på din nye vare..

Tilbagebetaling

Vi vil underrette dig, når vi har modtaget og kontrolleret din returnering, og lade dig vide, om tilbagebetalingen bliver godkendt eller ej. Hvis den godkendes, vil du automatisk blive refunderet via din oprindelige betalingsmetode. Husk på, at det også kan tage lidt tid for din bank eller kreditkortselskab at behandle og sende en refundering.