Vores historie

VORES FØRSTE CORDYCEPS MILITARIS

At dyrke Cordyceps Militaris, handler om opformering af stærke kulturer – nøjagtigt det samme som med vores test af svampeisolering! Så da vi havde den første succes med at dyrke og høste cordyceps militaris, blev vi hooked!

Det er bare en enestående svamp – intet ser ud og vokser som disse orange organismer! Vi bemærkede at selvom det var muligt at købe cordyceps produkter i Danmark, var der ingen garanti for, at det udelukkende var det orange frugtlegeme.

Vi opdagede, at mange dyrkere ikke gennemgår processen med at dyrke frugtlegemet, men blot dyrker mycelium i et substrat, formaler det til pulver og sælger det som den virkelige deal.

VORES MISSION

Vi har sat vores andre svampestræbelser på hold for at få dette til at virke og er stolte over at være den første certificerede økologiske primære producent, af Cordyceps Militaris i Danmark og muligvis europa.

Vores produktion strømlines i en 20 fods container i hjertet af Århus, Danmarks næststørste by. Vores naboer er musikere, designere, arkitekter og andre startups, da vi er en del af den magiske platform Institut for (X).

Det betyder, at alle, der ønsker at se på vores produktionsfaciliteter, kan gøre det på en hvilken som helst dag i ugen året rundt. Vi ønsker at være helt gennemsigtige i vores produktionsmetoder og give dig sikkerhed for, at vi giver dig den rigtige oplevelse.

MATERIALE STUDIER TIL SVAMPEISOLERING

Alle, der dyrker svampe, har deres egen historie om, hvordan de kom ind i det.

Cordyfresh handlede i starten ikke om dobbelt ekstrakterede cordyceps – det handlede om at dyrke en CO2-negativ svampe isolering, som et alternativt materiale til byggebranchen.

Mens vi brugte et år på at forstå forbindelserne og vækstprocessen for mycelium, kultiverede vi sideløbende nogle eksperimenter med cordyceps-kulturer.

Selvom vores undersøgelser for det meste var baseret på en anden kendt kosttilskuds svamp kaldet Reishii, har alle flercellede svampe de samme vækstmønstre og skal plejes på samme måde.

Hvad siger andre om CordyFresh?

Vores kunder siger blandt andet:

Cordyfresh giver en fed følelse af energifyldthed – uden at have følelsen af at være skudt afsted på 7 kopper kaffe.

– Jonas, 33, Administrerende direktør og iværksætter

14 efter jeg begyndte med Cordyfresh, mærkede jeg et kæmpe skift i mit åndedræt – pludselig kunne jeg spurte under min normale løbetur.

– Joe, 24, Kampsportsudøver og far

Jeg mærker tydeligt forskel, når jeg bruger Cordyfresh! Efter jeg er begyndt mine morgener med 2 ml Cordyfresh kan jeg blive ved.

– Emil, 29, Semi-Pro Motorcross kører & maskiningeniør

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Weekend Tilbud til nye kunder

10% rabat

på cordyfresh

I denne weekend giver vi 10% rabat på Lions Mane og Cordyceps. Tilbuddet gælder alle nye kunder.

Brug rabat koden:

cordyfreshed